Ecological Challenges -konferenssi.

Syyskuun 25. päivänä alkava kaksipäiväinen konferenssi ”Ecological Challenges” järjestetään Oslossa Norjassa. Tapahtuman päätarkoituksena on saattaa yhteen aktivisteja ja akateemikkoja, keskustelemaan ilmastonmuutokseen liittyvistä haasteista.

”Ympäristöjärjestöt taistelevat aikamme suurinta sosiaalista ja poliittista haastetta vastaan. Ilmasto muuttuu, mutta kuinka me vastaamme? Lähitulevaisuuden päätöksenteko ja sosiaaliset suuntaukset tulevat vaikuttamaan pitkälle tulevaisuuteen.”

Paikalle saapuu runsaasti aktivisteja useista eri ympäristöliikkeistä, sekä lisäksi eri alojen akateemikkoja, mm. yhteiskuntatieteellisiltä, humanistisilta sekä luonnontieteellisiltä aloilta. Osallistujen välisen vuoropuhelun tavoitteena on vaihtaa näkökulmia sosiaalisista ja ekologisista haasteista joita muuttuvan ilmaston myötä kohtaamme. Keskusteluiden aiheina ovat esimerkiksi kaupunkien tulevaisuus, ympäristöetiikka, sekä ympäristökysymysten sosiaalinen ulottuvuus. Konferenssin tarkoituksena on vahvistaa ja antaa suuntaa ympäristöliikkeen yhteiselle päämäärälle kohti ekologista ja ilmasto-oikeudenmukaisesta yhteiskuntaa.

Järjestäjinä ovat UiO Department of Sociology and Human Geography, sekä New Compass. Lisätietoja ja lisää konferenssin keskustelunaiheita löydät tapahtuman verkkosivuilta http://new-compass.net/2014conference

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s