Liitto

Kommunalistien Liitto perustettiin Helsingissä vuonna 2009, tarkoitukseenaan edistää yhteiskuntaekologian ja kommunalismin ideoiden ja toimintatapojen yleistymistä suomalaisten kansanliikkeiden toiminnassa. Murray Bookchinin ja muiden keskeisten yhteiskuntaekologien ajatukset kansanliikkeiden päämäärien paremmasta saavuttamisesta suoran demokratian ja yhteisölähtöisen toiminnan kautta vakuuttivat meidät. Liitomme ideologinen toimintaohjelma on kiteytetty ”Mitä haluamme?”-tekstiin, joka löytyy linkin takaa.

Alusta alkaen olemme järjestäneet ja olleet mukana useissa opintopiireissä, työpajoissa ja kampanjoissa näiden ajatusten levittämisen, toteuttamisen ja edelleenkehittämisen merkeissä.

Tällä hetkellä Kommunalistien Liittolla on vain muutamia toimijoita, joiden pääasiallinen tekeminen keskittyy tämän sivuston ylläpitämiseen, kirjojen ja pamflettien käännöstyöhön ja julkaisutoimintaan, sekä opintopiirien järjestämiseen. Osallistumme kukin tahoillamme, myös paikalliseen ruohonjuuritason toimintaan, taistellen muutoksen puolesta. Julkaisemme myös omaa lehteämme, Vastavaltaa.

Kansainvälisesti Kommunalistien Liitto tekee yhteistyötä Transnational Institute for Social Ecology:n (TRISE), New Compass:in, ja Demokratisk Omställning:in kanssa.

Haluamme rohkaista kaikkia, jotka ymmärtävät liikkeemme edustamien ideoiden ja ajatusten tärkeyden tämänhetkisten sosiaalisten ja ekologisten kriisien ratkaisussa, liittymään mukaan toimintaan! Opintopiirien järjestelyn ja muun vastaavan toiminnan lisäksi tarvitsemme apua mm. käännöstyössä ja oikoluvussa. Mikäli olet kiinnostunut tai haluat oppia lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä: kommunalismi@gmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s